News & Events Standard - Alp (Swiss federal ordinance) Appenzeller Fleischspezialitäten IGP Aus der Region. Für die Region. Migros Basel Aus der Region. Für die Region. Migros Genf Aus der Region. Für die Region. Migros Luzern Aus der Region. Für die Region. Migros Ostschweiz Aus der Region. Für die Region. Migros Zürich Bio (Swiss federal ordinance) BIO SUISSE (Bud) BRCGS Food Safety, Version 9 Cardon épineux genevois AOP Charcuterie vaudoise IGP Cuchaule AOP Culinarium Eastern Switzerland Culinarium Gastro Culinarium Region Zürich Dry-cured beef from the Grisons PGI From the region. For the region. FSSC 22000 Version 6 Glarner Alpkäse AOP Glarner Kalberwurst IGP GLOBALG.A.P. GLOBALG.A.P. Chain of Custody GLOBALG.A.P. PLUS Add-on GRASP Gute Sammelstellen Praxis IFS Broker Version 3.1 IFS Food Version 8 IN-Qualis: 2018 IP-SUISSE IP-SUISSE Naturel Cereal ISO 14001:2015 ISO 21001:2018 ISO 9001:2015 Migros-Bio Mountain (Swiss federal ordinance) Poire à Botzi AOP QSC 2.0 (2016) Rheintaler Ribelmais AOP Sbrinz AOP St. Galler Bratwurst / Kalbsbratwurst IGP Suisse Garantie SwissGAP Fruit and Vegetables SwissGAP Horticulture Tomorrow the Earth UrDinkel Werdenberger Sauerkäse / Bloderkäse AOP Zuger Kirsch / Rigi Kirsch AOP Zuger Kirschtorte GGA Sector - Product Certification Food Industry Health & Social Work Education Reset the filter